2008. március 10., hétfő

jó híreim vannak


készen lettünk a piaccal de nem aludtunk egy hétig és meghalt a számítógépem béke poraira. 30ast kaptunk rá viccesmókás az itteni osztályzás, mert nagyjából 1,5 percig tartott a prezentáció, de mindenért kárpótol a patás ördögként emlegetett asszisztensünk lelkesedése hogy ő ilyet még nem látott. nem tudom, furák ezek.
holnap az utolsó vizsga, restauráció, és szerdától dolgozni fogok egy belső ép. irodában akik meglepő és váratlan fordulattal budapestre terveznek szóval haza kell majd látogassak művezetni drágájaim ez pazar!
bezártuk magunkat a lakásba úgyhogy ki kellett másszak a makettel az ablakon leeresztett a biciklim kereke miután 20 percet töltött rajta nico nem értem hiszen 40 kiló. valamiért nem centrifugál a mosógépünk, michela elkezdett dolgozni, a ferré modelljeit öltözteti és csodálkozik amiért folyton szipognak. esik fúj a szél és holnapután dolgozni kezdek holnap vizsga sok a dolog de hazamegyek húsvétkor egy katalánnal a hónom alatt aki kicsit fél mert azt mondtam hogy kecskéket tartunk a lakásban és báránykákat és különben is budapest nincs messze csernobiltól pláne hogy tankok vannak az utcán és pottyantós csak a kert végében heti egyszer és pacalt nyomunk le mindenkinek a torkán unikummal. jó móka lesz, örvendjetek nekem ti is, huszonkettedikén megyek.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Teljesen pöpec tervek! Jók vagytok. Vállveregetés, ilyesmi.


Zoli

Névtelen írta...

tok jo lett zsofi nekem tetszik..legalabbis az elso plakat alapjan..a masodik kettot miert nem lehet kinagyitani??:(

KV írta...

tetszik ahogy beillesztettétek a városszövetbe!